HOOGSENSITIEVE KINDEREN

Herfst Avondvorming Hoogsensitieve kinderen.png

Hoogsensitieve kinderen

op dinsdag 19 februari 2019 te Adinkerke-De Panne

van 19u30 tot 21u30

Voor wie?
Voor ouders, leerkrachten, onthaalouders, grootouders...
Misschien heb je ooit al gehoord van hoogsensitiviteit en ben je nieuwsgierig naar wat het precies is. Het kan zijn dat je vermoedt dat jouw kind hoogsensitief is. Of je weet er al één en ander over en je wilt je er nog meer in verdiepen.

Wat?
Tijdens deze avondvorming leg ik jou uit wat hoogsensitiviteit is. Ik vertel ook wat het volgens mij niet is. Ik vertel vanuit mijn eigen waarheid en mijn eigen ervaring. Ik ervaar hoogsensitiviteit als een kracht en een talent. Je leert aan welke kenmerken je jouw kind kan herkennen in hoogsensitiviteit. Je krijgt inzichten mee hoe jij jouw kind kan helpen en begeleiden om met zijn gevoeligheid om te gaan. Het gevoel is een innerlijk kompas dat je kan inzetten als hulpmiddel om jou en jouw kind richting te geven aan wat echt telt tijdens het opgroeien.

De ganse vormingsavond is gevuld met het doorgeven van inzichten en praktische tips. Je krijgt als ouder inzicht in hoe je met de hooggevoeligheid van jouw kind of van jezelf kan omgaan. Je ontdekt wat een hooggevoelig kind nodig heeft en ook wat voor overprikkeling zorgt. Er is ook ruimte voor vragen. Op het einde van de vorming krijg je een cadeautje mee waarin alle inzichten gebundeld zijn.

Inschrijving?
De deelnameprijs is 25 euro (incl. 21% btw), drankje en cadeautje inbegrepen.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 15 personen.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Welkom!
Gelieve jouw inschrijving te bevestigen via nancy@fonkelster.be. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met alle gegevens.

Waar?
Op dinsdag 19 februari 2019 in het Fonkelhuis, Moeresteenweg 66 te Adinkerke-De Panne
De vorming wordt ook opnieuw georganiseerd te Brugge en te Gent (St-Martens-Latem).
Data volgen nog op de website