HOOGSENSITIEVE KINDEREN

Avondvorming Hoogsensitieve kinderen.png

Hoogsensitieve kinderen

op donderdag 13 juni 2019 te Koekelare
wordt ook in het najaar opnieuw gepland te Adinkerke-De Panne

van 19u30 tot 21u30

Voor wie?
Voor ouders, leerkrachten, onthaalouders, grootouders...
Misschien heb je ooit al gehoord van hoogsensitiviteit en ben je nieuwsgierig naar wat het precies is. Het kan zijn dat je vermoedt dat jouw kind hoogsensitief is.
Of je weet er al één en ander over en je wilt je er nog meer in verdiepen.

Wat?
Tijdens deze avondvorming leg ik jou uit wat hoogsensitiviteit is. Ik vertel ook wat het volgens mij niet is. Ik vertel vanuit mijn eigen waarheid en mijn eigen ervaring. Ik ervaar hoogsensitiviteit als een kracht en een talent. Je leert aan welke kenmerken je jouw kind kan herkennen in hoogsensitiviteit. Je krijgt inzichten mee hoe jij jouw kind kan helpen en begeleiden om met zijn gevoeligheid om te gaan. Het gevoel is een innerlijk kompas dat je kan inzetten als hulpmiddel om jou en jouw kind richting te geven aan wat echt telt tijdens het opgroeien.

De ganse vormingsavond is gevuld met het doorgeven van inzichten en praktische tips. Je krijgt als ouder inzicht in hoe je met de hooggevoeligheid van jouw kind of van jezelf kan omgaan. Je ontdekt wat een hooggevoelig kind nodig heeft en ook wat voor overprikkeling zorgt. Er is ook ruimte voor vragen.

Inschrijving?
De deelnameprijs is 25 euro (incl. 21% btw).
Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 personen.

Waar?
Op donderdag 13 juni 2019 in praktijk Indigo, Lekestraat 25 te Koekelare om 19u30
Inschrijving via info@indigokoekelare.be