VURIGE KINDEREN

avondvorming Vurige kinderen.png

Hoogsensitief en een vurig temperament : hoe zit dat nu?'

wordt opnieuw ingepland in het najaar te Adinkerke-De Panne
van 19u30 tot 21u30

Voor wie?
Voor ouders, leerkrachten, onthaalouders, grootouders...
We focussen ons op de hoogsensitieve kinderen met een sterke wilskracht. 
Je weet al heel wat over hoogsensitiviteit en je bent op zoek naar verdieping rond het begeleiden van kinderen die hoogsensitiviteit combineren met een vurig temperament.

Wat?
Tijdens deze avondvorming leg ik jou uit hoe hoogsensitiviteit gecombineerd kan worden met een vurig temperament. Ik fris kort de algemene kennis rond hoogsensitiviteit op en daarna verdiepen we ons in de combinatie hoogsensitiviteit en sterke wil. Ik ervaar deze kinderen als bijzonder talentvol en krachtig. Ze vragen wel van de omgeving een duidelijke begeleiding. Ik geef mijn inzichten mee hoe je deze kinderen liefdevol kan begeleiden in hun opgroeien. Door hen beter te leren begrijpen door het verkrijgen van inzichten, kan je al direct een harmonische sfeer in het gezin creëren.

De ganse vormingsavond is gevuld met het doorgeven van inzichten en praktische tips rond het omgaan met hooggevoelige en temperamentvolle kinderen. Je wordt ook bewust van jouw groeimogelijkheden als ouder. Door elkaar beter te leren begrijpen, krijg je ook écht contact met elkaar.

Er is ook ruimte voor vragen. Op het einde van de vorming krijg je een cadeautje mee waarin alle inzichten gebundeld zijn.

Inschrijving?
De deelnameprijs is 25 euro (incl. 21% btw), drankje en cadeautje inbegrepen.
Het aantal deelnemers is beperkt tot 12 personen.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Welkom!
Gelieve jouw inschrijving te bevestigen via nancy@fonkelster.be. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met alle gegevens.

Waar?
in het Fonkelhuis, Moeresteenweg 66 te Adinkerke-De Panne