Vervolgworkshop HOOGSENSITIEVE KINDEREN IN HET GEZIN

Verdieping Hoogsensitieve kinderen in het gezin.png

van 19u30 tot 21u30

deze workshop wordt in het najaar opnieuw op de agenda gezet.
Vraag gerust naar data als je interesse hebt.

Voor wie?
Voor alle ouders, leerkrachten, onthaalouders, grootouders..., die al eerder de avondvorming Hoogsensitieve kinderen en/of Vurige kinderen gevolgd hebben. 
Je weet al heel wat over hoogsensitiviteit en je bent op zoek naar verdieping rond het begeleiden van jouw kinderen.

Wat?
Tijdens deze vormingsavond geef ik een verdiepig in het omgaan met jouw hoogsensitief kind. In de praktijk heb ik gemerkt dat de zoektocht pas echt begint als je éénmaal te weten bent gekomen dat jouw kind hoogsensitief is. Het kan een hele uitdaging zijn om de kennis die je verworven hebt toe te passen in jouw gezin. 
Ik begeleid je aan de hand van zeven sleutels om de leefwereld van jouw kind binnen te stappen. Vanaf het moment dat je als ouder snapt wat jouw kind nodig heeft, dan komt de stroming in jouw gezin en leefwereld. 
We onderzoeken de mogelijkheden om als ouder volledig met jouw kind in verbinding te zijn. Ik deel je mijn inzichten over wat verbinding is, hoe je het in jouw gezin kan neerzetten en wat hoogsensitieve kinderen écht nodig hebben.

Er is ook ruimte voor vragen. Op het einde van de vorming krijg je een cadeautje mee waarin alle inzichten gebundeld zijn.

Inschrijving?
De deelnameprijs is 30 euro, drankje en cadeautje inbegrepen.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Welkom!
Gelieve jouw inschrijving te bevestigen via nancy@fonkelster.be. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met alle gegevens.

Waar?
in Pratijk Fonkelster, Kromfortstraat 9B te Adinkerke