SESSIE+INDIV.jpg
INDIV+COACHING.jpg
20191013_110209.jpg

Ik word blij van spelen en sprankeling en dat zet ik in tijdens mijn individuele sessies. Ik hou van licht en glitter en daarbij sluiten de kinderen en hun ouders direct op aan. 

Tijdens een sessie luister ik eerst naar jullie verhaal. Ik zoek de patronen op en geef inzichten terug die naar een oplossing in jullie gezin kunnen leiden.

Soms start ik eerst met een oudersessie. Vaak is dit een start om met de verkregen inzichten aan de slag te gaan. 
Soms start ik met een sessie ouder en kind. Het meeste werk ik met het kind terwijl de ouder aanwezig blijft. Dit geeft als meerwaarde dat je als ouder het veranderingsproces mee beleeft en dat je meegroeit. Voor het kind geeft het vaak een veiliger gevoel als de ouder er bij is.
Tijdens een ouder en kind-sessie weef ik de verbinding tussen ouder en kind tot 1 geheel, wat direct voelbaar is. Ik doe dit spelend, luisterend en meevoelend. Ik geef inzichten mee waarmee jullie verder kunnen en elkaar nog beter en meer zullen begrijpen. En vanuit dit weten kan het niet anders dat jullie verbinding tussen ouder en kind alleen maar sterker zal worden.

Kinderen en ouders voelen herkenning bij mij en komen eigenlijk thuis. Ik snap hoe het bij kinderen werkt zonder dat de kinderen het met taal hoeven uit te leggen. De vertaling geef ik mee aan de ouder en dat is dan direct inzetbaar in het gezin. Zo komen jullie samen tot de oplossing die jullie nodig hebben. 

Als het een coachingsessie voor een jongere is, dan laat ik de jongere zelf beslissen of we starten met een individuele sessie of met een sessie met de ouder erbij. 

Een sessie duurt ongeveer tussen 1u en 1u15 en kost 60 euro (incl. 21% btw). 
Vanaf een tweede sessie komt de prijs op 50 euro (incl. 21% btw).
Individuele afspraken zijn mogelijk op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Als verplaatsing naar Adinkerke voor jou te ver lijkt, dan kan je altijd een Skype-sessie aanvragen. Dit lukt alleen voor de oudersessies. 

Een afspraak kan je aanvragen via mail nancy@fonkelster.be of via gsm 0495/77.15.73
Heel erg welkom!